maandag 11 januari 2016

Collecties in Interior | STYLECOOKIE INTERIOR

Collecties in huis....

Iedereen heeft wel een collectie in huis. Er zijn mensen met een bewuste collectie, maar ook een onbewuste collectie.  De een heeft een gebruikscollectie, de ander een verzameling die men spaart.

Source Pinterest
De vintage pick up is weer helemaal een hit. Daarbij hoort ook een mooie collectie lp's. Deze hoeven natuurlijk verborgen worden in een kast. Een platencollectie is niet alleen heel fijn om te hebben voor de muziek, maar het ziet er ook mooi uit zo'n collectie lp's.


Ook de keuken leen zich heel erg voor het thema 'Collected'. Een plank is maar gewoon een snijplank, maar zet je er een hele collectie van neer dan wordt het een object. Wel van hetzelfde materiaal. Mooie houten planken met allemaal een klein ander detail. Zoek eens in je huis waar jij een collectie van kan maken en mooi is om in het zicht te zetten of hangen.
Source Pinterest
Maar een gebruiksvoorwerp kan ook een verzameling zijn. Wie kent niet de verzameling oude bordjes, die aan de muur worden gehangen. Een collectie van het zelfde soort borden, met allemaal een klein detail als verschil. Die samen een collectie vormen. Keuzes maken wordt hierdoor makkelijker, je bent op zoek naar dat ene item uit je collectie, alleen met het kleine detail wat nog niet aanwezig is.
Source Pinterest

Geen opmerkingen: