vrijdag 8 mei 2015

Last minute moederdag


Ben je nog op zoek naar een leuk moederdagcadeau? En maak je dat het liefst zelf met de kinderen? Dan is dit misschien wel wat...

Wij vinden dat je voor een last minute cadeau niet naar de winkel hoeft en dat je de aller leukste Moederdag cadeautje toch echt zelf maakt. Dit hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, daarom hebben wij leuke zelfmakers bedacht die je makkelijk thuis kan maken. maak van een oude kringloop vaas een eigen design product door deze een eigen draai te geven met klei of geef het oude thee servies een nieuw jasje door deze in een andere kleur te verven.











































Een zelfmaker waar wij heel blij van worden is het vaasje met eigen ontwerp. Voor deze zelfmaker
heb je niet meer nodig dan; een vaasje/potje, verf en fineliners in verschillende kleuren.Wij hebben verschillende vaasjes gevonden voor deze zelfmaker en hebben er voor gekozen om de vaasjes in lichte kleuren te verven zodat de illustraties goed zichtbaar zullen zijn. Als de verf gedroogd is kun je aan de slag! wij denken dat deze moeders heel blij zullen zijn met deze cadeautjes.



 
 
Deze zelfmaker is het bordje van klei, wat heel makkelijk zelf te maken is. omdat we klei gebruiken wat aan de lucht droogt word het nog makkelijker. wij hebben een stuk klei uitgerold tot ongeveer een centimeter dikte, om de juiste vorm te krijgen hebben we een glazen bordje gebruikt als mal en alle resteerde klei die over de rand hangt weg gehaald. Om een persoonlijke boodschap aan het bordje te geven hebben wij met een touwtje een woord in de klei gedrukt. nu laten drogen en je originele Moederdag cadeautje is klaar!





Fijne Moederdag!
 

Geen opmerkingen: