photo Sanne Tulp |
Je hebt nodig:
dikke bruine boterhammen
een portobello per persoon
pesto
zachte geitenkaas
rucola
photo Sanne Tulp |
1 - Smeer de portobello in met wat olijfolie en leg 'm in de grillpan. Zet het vuur niet te hoog, de portobello heeft even de tijd nodig. Als je de paddestoel met de sporenplant naar onderen legt dan gaat het als vrij snel stomen en begint 'ie te garen. Als je m omdraait kun je ook wat zout in het hoedje strooien.
2 - Als je paddestoel bijna gaar is toast ik de bammen ook even mee, dan krijgen ze so'n fijn streepjes patroon.
3 - Beleg je bammen met rucola, verbrokkel er wat zachte geitenkaas over en leg je portobello erop. Druppel er een royale portie pesto overheen en klap de bovenste helft van je sandwich dicht. Je kunt er een prikker doorheen doen om de boel zo bij elkaar te houden. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten