beeld via cookrepublic |
Maud eet haar eitje het liefst sunny side up, dat is gebakken met een hele dooier. Lekker met bacon op getoast brood. Of zoals hier met bacon en hash browns.Het recept vind je hier.
beeld via theeverygirl.com |
beeld StyleCookie |
Anke eet oeufs en cocotte (ei in een potje) op Paasochtend. Dat staat goed op je tafel en mijn kids vinden het ook leuk om samen te maken. Vet het potje in met boter, doe onderin het potje wat crème fraiche en zalm, breek je eitje erboven, en zet het au bain marie in de oven .Oven op 180 C ongeveer 10-15 minuten, afhankelijk van hoe hard je je dooier wil. Garneer met dille en wat geschaafde parmezaanse kaas.
beeld via suvi sur le vif |
Loes gaat internationaal met Shakshuka, een gerecht dat je door het hele middenoosten vind. Je hebt er speciale lunchtentjes voor of je vind het bij kraampjes op straat. Dit is een fijn brunch recept, en ook heel lekker als je laat opstaat en een beetje last hebt van een kater. Al je smaakpapillen worden ervan wakker. Het recept vindt je via Nourish Atelier
beeld via Nourish Atelier |
beeld StyleCookie |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten