dinsdag 26 januari 2016

Your Wall as an Eyecatcher | STYLECOOKIE INTERIOR

Je hebt allerlei soorten verzamelaars. De kunstverzamelaar, de bordenverzamelaar, de boekenverzamelaar, de posterverzamelaar en noem zo maar op. Ieder heeft wel iets wat zij spaart. Ieder heeft wel haar eigen unieke items, haar eigen verzamelde collectie van iets.

En al het moois wat je in de loop der jaren verzameld hebt hoort dan ook een mooi plekje te krijgen.

Wat is nou een leuker idee dan het op je muur op te hangen als een pronkstuk?! Elke keer als je er langsloopt kan je vol trots naar je eigen collectie kijken. En die wie weet nog aangevuld kan worden.


Linksboven Jeroen van der Spek Rechtboven Inspiratie pinterest Linksonder Behang nlxl van Ekaterina Panikanova Rechtsonder
Zo heb je meer de vintagelook, met de familiestamboomfoto's aan de muur of bijvoorbeeld je favoriete 'oude' boeken als behangetje. Maar zo kunnen we er ook een moderne twist aan geven! Stel je hebt een zwak voor de kunst uit het Rijksmuseum, dan kan je het in 'nieuw jasje' steken, door middel van een ogu. Een ogu is een wanddecoratie die jouw afbeelding verdeelt in verschillende stukken, als een soort puzzel. (Zie het beeld hier rechtsonder.) Of je verzamelt bijvoorbeeld allemaal leuke tegeltjes van verschillende vakanties en maakt daar een mooi geheel van. 

Ieder zo haar eigen unieke collectie en zo haar muur als pronkstuk.

Linksboven Inspiratie Rechtsboven ixxi Linksonder Inspiratie pinterest Rechtsonder Ogu

Geen opmerkingen: