donderdag 30 juli 2015

StyleCookie | groene schatten bij Old Basics

De mooie items die ik in onze fotografie gebruik, voor StyleCookie of diverse tijdschriften shop ik bij diverse winkels. Ik heb afspraken met de diverse winkels dat ik de items mag gebruiken in de fotografie en helaas gaat dan alles weer terug naar de winkel. Wij kunnen op deze manier laten zien waar je naar toe moet voor de juiste items die op dat moment een trend zijn.

Groen is een trendkleur die je op dit moment in allerlei tinten ziet. Niet alleen groen als kleur maar ook groen in huis, op de catwalk en zelfs groen eten en groene shakes zijn hip.
Tegels rechtsboven: Shapes - custom terracotta tile - Tabarka Studio, outfit: Gorgio Armanie Pre-Fall 2014, Tafeltje: Old Basics

Eén van de winkels waar wij onze schatten halen is Old Basics. Een winkel/webwinkel waar je de meest mooie oude en op maat gemaakte meubels kunt vinden. 
Je vindt hier verschillende stijlen; van romantisch tot stoerdere items uit oude winkels en fabrieken.
Sylvia de Wink en Aldwin de Graaf zijn de eigenaren van Old Basics in Kootwijkerbroek. In een loods staan de diverse meubels uitgestald. Sylvia en Aldwin gaan zelf op pad om de beste items te scoren en hierdoor heeft Old Basics een uniek en wisselend assortiment en vind je hier de mooiste schatten.
Ook voor ons thema Groene schatten( niet altijd groen van kleur) kunnen wij bij Old Basics terecht.
Foto links: via residencemagazine.se, foto rechts via Old Basics

Van mooie glazen bol vazen waar je prachtig op kan stekken, tot een glazen vitrine kast die je vol kan zetten met de mooiste vetplanten

Links: via Concept by Anna, Rechts via Old Basics

 ( excuus voor de rare groene tint die blogger aan de foto's geeft, als iemand weet hoe dit komt, want het gebeurt in blogger, dan horen we het graag)

Geen opmerkingen: