dinsdag 17 maart 2015

Hema Persdag | STYLECOOKIE ON TOUR

Vorige week hebben we de nieuwe voorjaarscollectie van Hema mogen bewonderen. Zodra je binnen kwam op het hoofdkantoor, die gevestigd staat op het prachtige NDSM werf, wordt je overvallen door de mooie kleuren van de nieuwe collectie. Er waren een paar items die ons het meeste opvallen op de persdag.

Groen!
Groen is een kleurtrend die je ziet bij de Hema. Ze kiezen voor accessoires en bureau items in stoere groentinten. Ook groene vingers zijn belangrijk! Tuinieren kan buiten maar bij Hema ook binnen met kleine kruidentuintjes en stoere zakken waarin je zelf wilde bloemen in kan zaaien.

Regenjas
Hema heeft een mooie gele regenjas in de collectie genomen. Je zult in dit koude en natte kikkerlandje lekker droog blijven met deze gave jas.

Blijmakers
Hema houdt wel van een feestje. Voor de gezelligste feestjes hoef je van de zomer de deur niet uit. Je viert ze thuis en creĆ«ert zelf de lekkerste cocktails, versiering, en Italiaanse gerechten. Leg de herinneringen vast met de Instax Camera van Hema. Je foto's worden direct uitgeprint. Met de vrolijke accessoires maak je je foto's nog persoonlijker. 

Blijmakers voor mannen
Hoe vaak hebben we moeite gehad om voor de man een leuk cadeau te vinden? Nu heeft Hema een nieuwe blijmakers lijn voor de man. Allemaal gave accessoires en technologische snufjes zoals deze drone vliegtuigjes. Werd heel erg leuk gedemonstreerd op de Persdag. Stiekem vonden alle vrouwen het mannenspeeltje ook heel erg leuk!

 
Geen opmerkingen: