dinsdag 22 juli 2014

Stijlkamers | STUDIO STYLECOOKIE COMMISSIONED


Als Studio StyleCookie hebben we weer producties gemaakt voor het magazine 'Idee' van Karwei  van Juli 2014. Een leuke klus weer waar we vier stijlkamers moesten fotograferen met het karwei assortiment. Ik ben zelf helemaal weg van de witte kruk met metalen voet en houten zitting. En ook het behang zou ik hier thuis wel op mijn muur willen hebben. Er zitten sowieso mooie nieuwe behangen in de collectie, die hebben we ook per stijl gecombineerd en gefotografeerd (zie hieronder).
En voor alle toekomstige studenten zijn we op een budgetmanier gaan denken met spullen van de bouwmarkt. Altijd leuk om te bedenken wat je kan met items van de bouwmarkt in een andere omgeving.
Op deze foto's zijn natuurlijk niet de omgevingen te zien waar de kamers gemaakt worden. Wij hebben achter de schermen foto's gemaakt. Zie hier onder hoe wij in een loods een mooie kamer creëren.
Stagiaires Natascha en Annelie bezig met het opbouwen van de set. Alle handigheid komt nu van pas.

De kartonnen doosjes moeten in een botanische sfeer gemaakt worden. Door met het blad van een varen te stempelen hebben we een doos botanisch gemaakt. Het is niet makkelijk om de rollen op te hangen als ze steeds uitrollen.

Op de set van de studentenkamer. Deze keer fotograferen we vanaf een hogere verdieping.

Als laatst nog een filmpje hoe wij een bed opmaken.Geen opmerkingen: