woensdag 12 december 2012

Vandaag maar liefst drie sfeervolle items waarop geboden kan worden...

We zijn alweer 7 dagen bezig met onze actie voor Serious Request. Dit wordt weer een fijne dag voor de babies want we hebben maar liefst drie items waarop geboden kan worden!

Het eerste item is een lief wit handgesneden echt houten dalapaardje, handgemaakt in Dalarna in Zweden. Dit dalapaardje is een kandelaardje voor een klein kaarsje.Het wordt aangeboden door rosarugosa.nl. Het startbedrag is 18,50. Wie begint met bieden op onze Facebook pagina?

Het tweede en derde item kunnen eventueel samen. Ze worden gedoneerd voor het goede doel door accessorizeyourhome.nl. Unieke kandelaar van het Frans/Spaanse Adonde. De kandelaar bestaat uit twee delen die je afzonderlijk of samen kunt gebruiken. Het ene deel is gemaakt van hout, het andere deel van zandsteen. Voor de hoge kandelaar (13cm) begint het startbedrag op 25 euro.De platte kandelaar heeft een startbedrag van 30 euro.

Drie sfeervolle kandelaars voor de komende donkere tijd. En wat een fijn gevoel zal het je geven als je erna kijkt en weet dat het geld dat je ervoor hebt betaald naar zo'n goed doel is gegaan. Let's hear it for the babies!

Geen opmerkingen: