zondag 9 december 2012

Een mooie dag voor de Serious Request actie...

Inmiddels zijn we aangekomen bij dag 4 van onze actie voor het goede doel. Het belooft een mooie dag te worden want we hebben een mooi sfeerbeeld met maar liefst drie items die worden geveild.

 
Het eerste item wordt gedoneerd door rafa-kids.com. Gunila Axén uit Zweden heeft dit tijdloze wolken kussen ontworpen. We beginnen met een startbedrag van 11 euro.

Het tweede item is het kussen 'Niets' van het merk Tsjilp. Een kussen gemaakt van een oude wollen deken en een vintage stofje. Dit unieke kussen is handgemaakt. Hiervoor geldt een startbedrag van 20 euro.

En dan het laatste item van vandaag. Een Hay dekbedovertrekset Colour Block Red voor baby's. De set heeft een zachte satijnen kwaliteit. Dit dekbedovertrek heeft een print van rood, witte, lichtroze en donkerroze vlakken met paarse lijnen. De achterzijde is geheel wit. Dit dekbedovertrekset word je aangeboden door bijzondermooi.nl. Het startbedrag is 31 euro.

Ga naar de Facebook pagina van StyleCookie en start met bieden op jouw favoriete item. Vermeld er ook even bij op welk item je biedt.

En nogmaals... LET'S HEAR IT FOR THE BABIES!!!!Geen opmerkingen: