woensdag 26 september 2012

Jonge ontwerpers op de Woonbeurs in Amsterdam

Lauren Van Der Kolk is een jonge, creatieve allrounder die werkt onder de naam LVDK. Ze studeerde aan de academie Artemis in Amsterdam, Parsons in New York en de fotoacademie in Amsterdam. Momenteel werkt Lauren aan een kunst project genaamd: 'The lady who sew', waarbij LVDK mode tekeningen maakt op de naaimachine. Met deze indrukwekkende tekeningen stond Lauren op de Woonbeurs in Amsterdam vandaag. Zie hier haar indrukwekkende tekeningen.
Oud stagiaire van StyleCookie, Kim Lieshout, stond vandaag ook op de Woonbeurs. Kim volgde naast haar werk als grafisch vormgever in 2009 de opleiding interieurstyling aan de Artemis academie. Na deze studie is ze begonnen met Studio Klein Geluk. Hiermee wil ze iedereen een klein momentje van geluk laten beleven. En dat lukt haar zeker! Van haar plekje op de woonbeurs maakt je hart een sprongetje, het liefst wil je je een heel servies van Studio Klein Geluk geluk mee naar huis nemen... Zie hier haar ontzettend gezellige servies en originele klokken gemaakt van bordjes.
Ook Tweelink was een verrijking voor de Woonbeurs. Ze hadden een klein maar leuk plekje helemaal vol met Woody's. Tweelink is een jonge ontwerpstudio, opgericht in 2005 door de tweelingzussen Tineke en Marieke Willems. Ze zijn beide afgestudeerd aan de Design Academy Eindhoven. De Woody's zijn ontstaan uit afvalhout. Latjes, afgevallen takjes, oud speelgoed, en soms bijvoorbeeld ook een lollystokje.. je kunt het zo gek niet bedenken. In het hout zie je al snel een gezichtje met een uitdrukking en zo kwamen ze op het idee om ze leuk aan te kleden met andere kleine rotzooitjes. En zo zijn deze ontzettende leuke en originele Urban Woody's ontstaan.
1 opmerking:

Anoniem zei

Leuk om te lezen over de jonge vtwonen creatievelingen!