dinsdag 30 maart 2010

kylie johnson
Ik weet niet wat ik ineens heb met porcelein, maar vindt dit van kylie Johnson van Paper Boat Press mooi. Wolkje is een broche en sterren zijn een soort hangers. De foto is van Pia Jane Bijkerk, daar ben ik ook zo ontzettend fan van. Kijk vooral op haar blog en site! Woont in Amsterdam en Parijs, komt uit Australie, en kan alles!

donderdag 25 maart 2010

'Vers geplukt'!!!Heel mooi boeketje 'Blom' van Jurianne Matter. Kunnen we heel goed gebruiken in onze volgende serie! Prachtig op de vaas, maar met een beetje creativiteit op vele manier als versiering te gebruiken.

woensdag 24 maart 2010

magneetjes


Deze vind ik wel heel erg leuk! via Little Jane St.

tuinlepels


Ja mijn groene vingers jeuken weer. Ben natuurlijk druk bezig met zaadjes uit de grond kijken. En zag deze ineens! Mooi toch! Te koop via monkeys always look.

dinsdag 16 maart 2010

Jenny MeilihoveOver teckels gesproken, dit vind ik dus weer een geweldige illustratrice Jenny Meilihove! Ik voel me wel eens zoals dit vrouwke hierboven! Ze kan geweldig illustreren, maar maakt ook poppetjes van toilet rollen, soort kreatief met kurk.

Frankie


Hee Anke,
dit is wel een bureaublad afbeelding voor jou dacht ik!

woensdag 10 maart 2010

slingers!!

Via LMNOP kwam ik op een leuke site van papierkunstenaars , frazier and wing, ze maken mobieles en slingers....leuk idee, deze maand voor de meiden misschien ook zelf maar eens gaan knippen....

maandag 8 maart 2010

nog meer behang!


Deze kon ik je niet onthouden, kwam dit huis tegen op funda. Over behang gesproken!

woensdag 3 maart 2010

Te gek weer zo'n cool behang!!
Na al twee geweldige behangetjes met lintjes en oud servies hebben de dames van Studio Ditte zichzelf weer overtroffen met het knopenbehang en het vogelhuisjes behang. Echt te gek vind ik het!!! Eens snel kijken of we hier een leuk idee voor kunnen bedenken!

dinsdag 2 maart 2010

huisje van hout

Ohhh, doordat het vandaag toch echt lekker weer was, heb ik weer zo'n zin in de tuin. En in een tuinhuis; deze is natuurlijk wel heel mooi. Huisjevanhout.nl. Maar de bovenste van Piet Hein Eek blijft mijn favoriet. Omdat 'ie zo beetje lullig jaren 50 is en hij lijkt bijna op een duivenhok.

nieuwe herenGrappig idee, koffers die een bank vormen; kun je op het station of op het vliegveld lekker op je eigen bank zitten. Ontwerp van Nieuwe Heren.