dinsdag 26 januari 2010

konijnenoren


Ja heb ze toch gevonden! Op de site van Benoit Missolin, een webwinkel met hoeden en haaraccesoires.De konijneoren, leuk voor de paas. We gaan zoiets maken voor de libelle "paasbest"productie.

dinsdag 19 januari 2010

Tweevoud voor Blemish



Tussen kerst en oud en nieuw hebben we heel hard gewerkt aan de nieuwe folder voor Blemish. Erg leuk kinderkleding merk, met nu ook een lijn voor meisjes, Blemishgirl. Inspiratie voor deze collectie komt uit Mongoliƫ, Anke heeft een mooie vertaling gemaakt naar tapijten. Kartonnen dozen gesjabloneerd met felle kleuren, en we hebben er "gebedsvlaggetjes" aan toegevoegd.

donderdag 14 januari 2010

Zelfmakers


En daar horen eigenlijk ook deze zelfmakers nog bij, dus ideetjes voor volgend jaar december, of gewoon het volgende feestje.....Het kanten ikea's 'Snudda' draaiplateau kan bij elk feestje of high tea!

Voor degene die hem gemist hebben!!!


......zouden we hem toch bijna vergeten te plaatsen!!! Onze serie uit het januari nummer van de Kek Mama. Dat zou toch zonde zijn, want hij was toch wel heel fijn.
Maar dan toch nog ......voor degene die hem gemist hebben in de Kek Mama,
ons Kanten Kleedje!

woensdag 6 januari 2010

fotografie of winkel.....




Deze foto's zijn niet zomaar foto's het is een blog/winkel 'Atelier chavivari' in Frankrijk, die niet alleen prachtige producten heeft maar dit ook op een heel mooie sfeervolle manier laat zien. Op de site staan ook nog meer details, maar deze foto's zijn toch snoepjes! Heel jammer dat ze niet om de hoek zitten, zou er graag een kijkje nemen!

dinsdag 5 januari 2010

Wauw...wat een fijn kleed!

Vind je deze niet fijn? Mooi kleedje van 'Heins Home' voor de haard, lekker met dit weer... maar ook mooi voor in de volgende productie!